Resort

The Resort facilities

Strandbad
EuroParcs Limburg beschikt over een natuur- en strandbad, waarin gezwommen kan worden van 1 mei tot 1 oktober. Rond de recreatieplas vind je een zandstrand en een ligweide om te zonnen. De recreatievijver is ook een geweldige locatie om je hengel uit te gooien (toegestaan tussen zonsopkomst en zonsondergang). Zwemmen is alleen toegestaan vanaf het strand binnen de drijflijnen.

 

Binnenzwembad
Neem een heerlijke duik in ons binnenzwembad. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad. 

Wellness Center
Uitgebreide wellness center met ondermeer een relaxruimte, een sauna, een Turks stoombad en infrarood-cabine. Voor meer informatie en tarieven kun je terecht bij de lobby. De wellnessruimte is geopend op afspraak. Je kunt een afspraak maken via: 088-0708038.

 

Dorpsplein
Het dorpsplein is het kloppende hart van onze activiteiten en dé plek om heerlijk samen te genieten van het gastvrije Limburg. Regelmatig organiseren we hier feestavonden, is er livemuziek, worden er braderieën gehouden en is er fantastische kinderanimatie. Gezelligheid gegarandeerd!

 

Snackbar ‘Taste & More’
Bij Taste & More haal je de lekkerste snacks voor de kleine trek of als je geen zin hebt om te koken. Van een Vlaams frietje of een hamburger tot een kroket. In onze ijssalon hebben we ook lekkere ijsjes.

Versmarkt
Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de versmarkt. Het ligt centraal en biedt een ruim assortiment voor een schappelijke prijs. Zo liggen er frisdranken, koelproducten en verse broodjes in de schappen, maar ook non-food artikelen. De versmarkt is dagelijks geopend

 

Fietsverhuur

Hoe kun je de het Limburgse landschap nu beter verkennen dan op de fiets? Wij hebben een ruim aanbod aan e-bikes en (kinder)fietsen. Ook zijn er bij de receptie wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. De fietsen kunnen worden opgehaald bij de receptie van het zwembad.

 

E-chopper verhuur
Op een stoere elektrische E-chopper toer je geruisloos door het Limburgse heuvellandschap. Je kunt kiezen uit verschillende routes die je via een app kunt downloaden naar je mobiele telefoon. Een E-chopper kun je ter plekke huren of vooraf reserveren.

 

Sup verhuur
Stap op je board en peddel rustig over het water. Ontdek de mooie omgeving van het park op een supboard!

Hommelheidetuin
Klauteren, klimmen of een gat in de lucht springen. Dat kan in de Hommelheidetuin. Je vindt er een springkussen, uitdagende klimtoestellen en een levensgroot schaak- en dambord. Ook kun je er een potje minigolf spelen of een kijkje nemen bij de kinderboerderij waar schapen, geiten en pony’s rondlopen. Op het sportveld kun je een potje tennissen.

Animatie
Heerlijk knutselen, nieuwe vrienden maken of een spelletje spelen? In de schoolvakanties organiseert het animatieteam verschillende activiteiten op het park.

Dierenweide